Ryöstönyritys ja pommiuhka

Tänään aamulla Forexin konttori lähellä meidän hotellia yritettiin ryöstää ja sinne jätettiin myös tikittävä esine 😮 Hetken kuluttua toinen konttori ryöstettiin ja samanlainen esine jätettiin paikalle. Poliisi on kuitenkin räjäyttänyt jo esineet, joten mitään uhkaa ei enää ole.

Nyt huomaa että syksy on todellakin saapunut. Viime viikolla kun vielä pystyi hameella kulkemaan, niin nyt on jo kaivettu syysvaatteet esiin. En oo töiden jälkeen oikeen jaksanut tehdäkkään mitään kun pihalla on ollut niin kylmä, niin ei ole ollut mitään mistä bloggailla 😛 Viime viikonloppuna Debi oli tosin täällä käymässä ja käytiin katsastamassa Tukholman yöelämä!

Se mikä meidän hotellissa on erikoista muihin Scandiceihin verrattuna, on merimieskiintiö. Hotellihan on ollut vanha merimieshotelli ennenkuin siitä tuli Scandic. Koska sijaitsemme niin lähellä satamaa, meillä yöpyy todella paljon merimiehiä, ja hotellin tiloissa toimii myös Merimiesklubi. Klubi ei sinänsä liity hotelliin, vaan se on oma toiminto ja siellä on omat työntekijät. Meillä on siis oma huonekiintiö merimiehille, josta he voivat varata huoneen huomattavasti halvempaan hintaan. Kiintiöstä saa varata huoneen jos on työskennellyt laivalla viimeisen puolen vuoden sisällä ja on Ruotsin kansalainen tai on töissä ruotsalaisella aluksella. Huone pitää varata klo 12 mennessä saapumispäivänä, klo 12 jälkeen huoneet ”vapautetaan” hotellin omaan myyntiin. Helpotus sinänsä tietää että kiintiöstä tulee luultavimmin vapautumaan huoneita loppuviikolle kun hotelli on taas ylibuukattu.

Nyt täytyy valmistautua tulevaan iltavuoroon!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s