Kuva SoFon paloaseman lyhdystä/kyltistä

Fem veckor i Sthlm: vko 3-4

Hej! Hur läget?

Neljä viikkoa takana. Kylläpä aika rientää. Kolmannella viikolla ihmettelin kerroshuollon toimintaa. Ajatuksena oli tietysti tutustua taloon ja eri huonetyyppeihin tarkemmin. Tämä oli hyödyllistä ja mielenkiintoista sillä samaan huonetyyppiin voi kuulua hiukan toisistaan poikkeavia huoneita. Näin tuumailivat myös muut respalaiset.

Neljäs viikko taasen kului varaamon ja toimiston puolella toimistohommissa varauksia askarrellen ja olemassa olevia päivitellen, välillä respassa piipahtaen yms. muuta puuhastellen. Päivät kuluu leppoisasti ja paikallinen puhe ei helähdä enää niin vieraana korviin. Yhä silti sukkelimmat jutustelijat joutuvat toistamaan asiansa pari kertaa ennen kuin saan juonesta kiinni. Kuinkahan pitkään täällä pitäisi oleskella, että kielen todella oppisi kunnolla…

Kuva Scandicin Taste Break kahvitarjoilusta.

Taste Break – Suolaista ja makeaa purtavaa kokoustajille.

Tätä kirjoittaessa on komennusta jäljellä viisi kokonaista päivää joista kolme vietän kokouspalvelujen parissa ja loput kaksi sitten respassa. Näin tulee käytyä aika mukavasti koko talon toiminta läpi (jos nyt ravintolaa ei lasketa). Aika on vierähtänyt kuin siivillä. Ja juuri kun alkaa tottumaan kaikkeen on aika palata takaisin Suomeen. Ja itse asiassa vaikka täällä viihtyy hienosti niin paluu tuntuu ihan mukavalta ajatukselta.

Tähän mennessä koettua: SoFo:n kahviloita, Ruotsi-Suomi kiekkomatsi (2. erä oli jees, koska Suomikin sai tehtyä pari maalia), kansantansseja ruotsalaisittain, lautapeli-ilta paikallisten tykönä.

Mikkoruotsissa

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s