Maailma on pieni – Valencia vol2

bombon – uuh! supermakoisa herkku

Tiistaina ☀️ jaksoi vielä piileskellä sateen takana. Mutta onneksi on El Corte Inglesin ihmeelliset tavaratalot! Siellä on poikettava mennen tullen…

Tästä kyläkaupasta löysin kuin löysinkin sateenvarjon & se turvanani lähdin aamukävelylle ensimmäiseen tapaamiseen – yksityinen terveydenhuollon yritys, joka tuottaa vanhus- ja vammaispalveluita koteihin ja päivätoimintaa. Homma toimii hyvin samankaltaisesti kuin meilläkin: kaupunki ostaa palvelut, asiakas maksaa eläkkeestä & tarpeesta riippuen palveluista ja yksiköissä on yleensä 1-2 sairaanhoitajaa ja loput täkäläisiä lähihoitajia. Tykkään täällä kuitenkin siitä, että asiakkaalle on AIKAA! Käynti voi olla puoli tuntia mutta usein se on kaksikin tuntia! Kaikkea tehdään siivouksesta ruokaan & lääkeasiatkin hoidetaan! Hoitajalla on usein vain 2-3 käyntiä työpäivän aikana 😊
Ei ihme, että urat ovat pitkiä ja hyvästä työpaikasta pidetään kiinni. Ja toisinkin päin, hyvästä hoitajasta pidetään tiukasti kiinni: firmoilla voi olla vakuutus-, terapia- ja vaikkapa lomaetuja hyville tyypeille!

Gesmed – yksityinen terveyspalveluiden tuottaja

Keskiviikkoaamuna tupsahti eteen sorpreza! – palvelutaloon, johon menin olikin aamulla tullut kaupungin yllätystarkastus. Johtaja juoksenteli ympäriinsä ja näki, että taitaa olla totinen paikka! 4 eri alan tiukkaa setää kiersi jututtamassa asukkaita, keräämässä näytteitä, kuvaamassa ja tutkimassa papereita.

Ilona odotellessa…

Iltapäivällä totesin, että maailma on pieni! 20 vuotta sitten vietin kevätlukukautta Valenciassa, kävin yliopistolla hoitotyön luennoilla & olin harjoittelijana sairaalassa. Nyt sain kulkea samoja käytäviä ja olla vähän nostalginen…professori oli kyllä vaihtunut, mutta muuten mentiin deja-vu-tyylillä & vessakin löytyi etsimättä.

Deffa !! yliopistolla!!

ä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s