UUTTA JA ANTOISAA – OPINTOMATKA ITALIAN AREZZOON 21.8.-10.9.2016, osa 2/Sinikka Haapiainen-Mäkelä

TYÖHARJOITTELU ALKAA

Seuraavana arkipäivänä eli maanantaina OpenComin tutorini Giorgia Caroscioli nouti minut autollaan asunnoltani ja lähdimme tulevaan työpaikkaani tutustumaan ; Evoluzione Tende, San Guiliamo.

Yrityksen toimialana on ulkokalusteiden, markiisien, uima-altaiden, verhojen ja sisustustyynyjen valmistus ja myynti. Myymäläpinta-alaa on n. 2500 m2. Omistaja Barbara Magi ja myyntipäällikkö Barbara Martini ottivat minut hyvin ystävällisesti vastaan.  Sovimme työnkuvasta, työajoista ja sen, että aloittaisin seuraavana päivänä. Tehtäväkseni sain kohentaa heidän myymälänsä oman makuni ja tyylini mukaisesti – todella mielenkiintoinen tehtävä sisustussuunnittelijan ammattiani ajatellen. Olin aivan innoissani .

Kulkuneuvoksi työpaikalle minulle suositeltiin bussia ( 6 km / suunta työmatka), mutta ajattelin, että käyn vuokraamassa polkupyörän. Vuokraamossa oli myynnissä käytännöllinen ja toimiva naistenpyörä, joten ostin sen ja sovin, että myyjä ostaa sen takaisin lähtiessäni Suomeen. ( Tuli edullisemmaksi, kuin viikko vuokra ). Polkupyöräillessä ovat aistit valppaampia, kunto nousee ja voin pysähdellä milloin haluan.  Ilmastointikin oli tehokkaampaa ( 32 astetta n. 3 vkoa ).  Suosittelen lämpimästi kaikille kulkupeliksi vesipullon kera.

img-20160828-wa0001

Työni Evoluzione Tendessä

Aamuisin ajoin polkupyörälläni San Guiliamoon työpaikalleni nauttien heräilevästä Arezzosta. Päiväni alkoi Barbaran tarjoamalla expressolla, jonka jälkeen suunnittelua, myymäläkalusteiden siirtämistä sekä sisustusrekvisiitan varastoon viemisiä ( vanhat, kuluneet , ei silmää miellyttävät ym. ) ja uudelleen asettelua. Ompelija Valerie teki minulle sisustustyynyjä myymälään valikoimistani kankaista.

Myymälät kohennettuani pyysin saada itse myös ommella tyynyjä. Valitsin kankaita, leikkasin ja ompelin monia kymmeniä erilaisia sisustustyynyjä asiakkaille myytäviksi. Autoin myös Valerieta markiisien teoissa asiakkaiden tilausten mukaisesti. Koko Evoluzione Tenden henkilökunta oli todella lämminhenkisiä ystävällisyydessään ja auttavaisuudessaan. Oli onneni saada työskennellä heidän kanssaan.

img-20160829-wa0005

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s