Tarjoilija-harjoittelijana koskettavassa Lissabonissa

Suden ulvontaa, kanan kotkotusta, viimeisimpänä inspiraation lähteenä on ollut kissa. Ei, emme ole maatilalla tai luonnosssa. Ei, nämä äänet eivät tule oikeista eläimistä. Kukaan ei vaikuta oikeasti stressaantuneelta tässä hyvinkin stressaavassa ympäristössä, nimittäin hotellin keittiössä.

Päivät hotelli Jupiterissa kuluvat letkeästi lukuisten naurujen ja hassuttelujen saattelemana. Minun työvuoroni alkaa aamiaisella, joskus lautasten blokkaus/pöytien kattaus -vuorossa, joskus buffetissa pitämässä huolta juotavien, lautasten ym. riittävyydestä.

Kun aamiaisesta on selvitty kunnialla loppuun, aletaan valmistella lounasta. Lounaalle en kielimuurin takia voi mennä, joten puuhastelen loppuajan keittiössä. Tekemistä onneksi riittää. Kuvassa kaunis kolmen buffetruokalajin lounaskattaus.

dsc04476

Kuvassa erilaisia porsaanlihamakkaroita, joita portugalissa on hmm, no, ainakin satoja erilaisia, suolaisia, että makeita! Käytetään monissa eri tarkoituksissa, yleisimpänä ilmeisesti perinneruoka papu-kasvis-kastikeyhdistelmä, mitä tässä ollaan valmistelemassa työntekijöiden lounaaksi.

dsc04191

Keittiömestari sekä hotellinjohtaja ovat mukavia ihmisiä, ja he ovat kiinnostuneita Suomesta. Useaan otteeseen on myös ihasteltu suomalaisia Sievin työkenkiäni. Suomesta toin myös tuliaisia, ja kaikki pitivät Fazerin sinisestä suklaasta, olettaakin voi että salmiakki sai aikaan hieman erilaisen reaktion! Ja onhan sitä tullut näiden reilun 2 viikon aikana nähtyä ihanaa kaupunkiakin, annetaan kuvien puhua puolestaan, TCHAU!

dsc04276dsc04501dsc04140

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s