Ola!

Saavuimme 13.11 Lissabonin lentokentälle. Haimme matkalaukut hihnalta ja lähdimme siitä suoraan etsimään Hostellia, jonka olimme varanneet etukäteen. Hostelli oli meille pienehkö shokki kun huomasimme kuinka huonossa kunnossa se oli, mutta onneksi yövyimme siellä vain yhden yön. Huonosti nukutun yön jälkeen suuntasimme asuntoon, jonka olimme varanneet loppu harjoittelun ajaksi.

Ilma oli lämmin ja aurinko paistoi päinvastoin mitä Suomessa. Kadut olivat täynnä ihmisiä ja krääsä-kauppiaat yrittävät myydä meille vaikka mitä. Täällä talot ovat vanhoja ja ne on tehty todella yksityiskohtaisesti. Myös patsaita löytyy melkein joka korttelista.
Ensimmäisenä päivänä tapasimme ohjaajamme Helenan, joka kertoi meille lyhyesti Hotelli Jupiterista. Jonka jälkeen hän vei meidät hotellin keittiöön. Keittiössä meidät vastaanotti Carlos Martins. Hän kertoi meille keittiöstä ja sen toimintatavoista.

Työaikamme oli 7.00- 14.00. Työnkuvaamme mm. kuului keittiössä avustaminen ja buffetin esille laitto. Alussa työsketely oli hankalaa sillä osa työntekijöistä ei puhunut kovin hyvin englantia. Tunsimme kuitenkin itsemme tervetulleiksi ja henkilökunta oli meille tosi mukava. Loppua kohden olimme tutustuneet toisiimme paremmin, joten työskentely oli helpompaa.

Viikonloppuiltaisin lähdimme syömään ja kiertelemään Rossiossa. Iltaisin kadut olicat täynnä ihmisiä ja huomasimme,että kaupunki on vilkkaimmillaan iltaisin.

Portugalin reissusta jäi hyvä fiilis ja menisin uudestaan käymään.

Kuvia Lissabonista ja meidän työharjottelupaikasta. Buffet lounaspöydästä Hotel Jupiterissa. Kuvista näkee että Lissabonissa on paljon kahviloita ja upeita herkkuja. Ravintoloissa näkee lihat,kalat ja muut merenherkut ikkunasta ja että on tuoretta mistä ruoka valmistetaan.

Kirjoittajat opiskelivat TAKKissa matkailu- ja ravitsemisalaa.

 

One thought on “Ola!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s